Левски е много близо да разреши пореден казус. Сините и ненужният Анте

...
Левски е много близо да разреши пореден казус. Сините и ненужният Анте
Коментари Харесай

Левски на крачка да разреши сложен казус?

Левски е доста близо да позволи следващ проблем. " Сините " и ненужният Анте Блажевич ще се разделят през зимата. Хърватският защитник продължава да тренира самостоятелно на " Герена ", откакто не влиза в проектите на Станимир Стоилов. 26-годишният футболист взе присъединяване единствено в един формален мач на " сините " - загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 в първия кръг. Блажевич позволи доста грешки и Стоилов даде ясно да се разбере, че няма повече да разчита на него.

Ръководството на клуба организира няколко диалога с играча, с които да го убедят да разтрогне по взаимно единодушие, само че хърватинът не искаше да къса контракта си. В последния месец шефовете на " Герена " са постигнали забележителен прогрес и Блажевич е склонил да си тръгне през зимата със солидна отплата. По всяка възможност той ще получи три заплати вкупом и ще се трансформира в свободен сътрудник.

Бранителят бе единствената неточност на Станимир Стоилов в селекцията. Треньорът на " сините " на няколко пъти призна това, а изпълнителният шеф Ивайло Ивков съобщи, че играчът е имал информация за треньорска промяна и е посочил, че няма упоритостта да се развива, а единствено да прибира заплатата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР